Vid sidan om ris är nudlar den vanligaste basmaten i Thailand. Ris kan serveras kokt, stekt, klibbigt eller som soppa. Precis som riset serveras ofta nudlarna kokta eller stekta och ofta tillsammans med en smakrik buljong.

16. Kao Pat 90:-

Stekt ris med kyckling / biff / fläsk, grönsaker, ägg, koriander, kryddor och soya.

17. Pad Thai 95:-

Stekta nudlar med biff / fläsk / räkor, grönsaker, ägg, gräslök, jordnötter och böngroddar.

18. Goong Thod 90:-

Friterade räkor med ris, serveras med sötsur sås, alternativt sweet chilisås.  6st 90 / 9 st 120

19. Pad Mee 90:-

Stekta äggnudlar med kyckling / biff / fläsk, broccoli och morot.

20. Satay-Gai 90:-

Grillade kycklingspett med ris serveras jordnötssås

Friterade kyckling med ris, serveras med sötsur sås, alternativ jordnötssås.

Friterade kyckling med ris, serveras med sötsur sås, alternativ jordnötssås.