Vid sidan om ris är nudlar den vanligaste basmaten i Thailand. Ris kan serveras kokt, stekt, klibbigt eller som soppa. Precis som riset serveras ofta nudlarna kokta eller stekta och ofta tillsammans med en smakrik buljong.

13. Kao Pat 110:-

Stekt ris med kyckling / biff / fläsk, grönsaker, ägg, , kryddor och soya.

14. Pad Thai 110:-

Stekta nudlar med biff / fläsk / räkor, grönsaker, ägg, gräslök, jordnötter och böngroddar.

15. Goong Thod 110:-

Friterade räkor med ris, serveras med sötsur sås, alternativt sweet chilisås.

16. Pad Mee 110:-

Stekta äggnudlar med kyckling / biff / fläsk, broccoli och morot.

21.Vårrullar 95:-

Thailändska vårrullar med Sweet chillisås med ris.

22.Satay – Gai 115:-

Grillade kycklingspett med jordnötssås,ris